Tromle Skåne Rens

Pelsbox Tromle Skåne Rens er en behandling, hvor man udelukkende bruger støvfrit bøgemel til at rense pelsen med. Bøgemelet sammen med en speciel væske blandes efter pelsens type, vægt og længde. Bøgemelet alene bruges i dag på alle pels-garverierne for at fjerne urenheder i pelsskindet.   

Buntmagerne bruger denne metode når de har syet en pels, og på denne måde fjerner de løse hår/skærhår fra pelsen. Samtidig bliv pelsen mere opfriskende og indbydende at se på for salg. Denne metode tog Alber Kjerulff op og fandt en miljøvenlig rensevæske, som kunne bruges til at rense pelse med sammen med bøgemelet.

Tromle Skåne Rens  Tromle Skåne Rens

Det er denne metode Pelsbox nu har taget op. Hans Videbæk fra Pelsbox besøgte Thomas Andersen, fra Copenhagen Fur Center i Glostrup, for at se tromle størrelsen og metode. Ligeledes besøgte han Mogens Alex Petersen, som også brugte denne metode, dog ikke med de samme rensevæsker og tromlemaskine, men fik instruktion af sønnen Jakob i, hvordan De gjorde. På denne måde kun vi bedømme hvilken tromle maskine vi skulle bruge.

I samarbejde med Henrik Mortensen fra HG Hedensted Gruppe, fik vi udviklet en tromle som kunne leve op til de krav, som vi forventede m.h.t. at rense pelsen samt suge bøgemel ud af pelsen efter behandling. Alber Kjerulff besøgte os, og instruerede os i rense teknik-metoden.

Resultat:

Genopfrisker pelsens naturlige balance, struktur og smidighed. Det giver pelsen glans, affedtning og løsner løse hår/skærhår.  

Bestil behandlingen ved indleveringsstedet, sæt kryds i tromle-skåne-kørsel, på opbevaringsbeviset.

>>> Ny process for Tromle Skåne Rens <<<

Efter mange kørsler har vi nu ændret processerne for behandling af tromle skåne rens. Vi har ved flere test og rådgivning fra førende eksperter konstateret at brug af bomuldklude forøger kvaliteten af tromle skåne rensen. Derfor har vi ændret voret procedure, sådan at vi fremadrettet anvender bomuldsklude i stedet for savsmuld/bøgemel.