Pelsudlevering direkte fra Pelsbox

Pelse som er indleveret direkte til Pelsbox på adresse Romancevej 41 - 2730 Herlev. Kan bestilles hjem ved at udfylde formularen nedenfor.
Du skal bruge dit Fordelskort nr. og dit opbevarings nr. 

Sæsonen starter d. 01/01 og slutter d. 29/12 og pelse som ikke er hentet, overgår til ny betalingssæson. 

Pelsen kan afhentes dagen efter hjemkaldelsen, efter kl. 10.00

De kan også bestille din pels hjem på telefon 44 94 12 23. Ved bestilling skal De bruge Deres fordelskorts- og opbevaringsnummer.  

Opbevaringsbevis - Pelsbox DanmarkOpbevaringsbevis - Pelsbox Danmark

Åbningstider:
man - tirs - tors - fre kl. 8:00 til 15:00 onsdag til kl. 17:00

Parkering foregår venligst i vores gård. Lukkedage: Helligdage & Grundlovsdag. 

Pelsen kan ikke afhentet, hvis ikke man har bestilt den frem. Kommer man uden at give besked, koster det et gebyr på 50 kr.

Ved man allerede, at pelsen ikke skal afhentes, men skal blive i opbevaringen, kan man komme ind i butikken og betale for den kommende sæson og derved spare fakturagebyret. Bliver pelsen ikke afhentet, opkræves der for den kommende betalingssæson, som vil blive opkrævet pr. faktura. Fakturaen bliver udsendt i februar måned, hvor der også opkræves et fakturagebyr på 25,00 kr. Husk af læse dine forsikringsbetingelser, opbevaring uden for hjemmet. 

Ved alle udleveringer fra Pelsbox, skal Pelsopbevaringsbeviset medbringes. Har man mistede opbevaringsbeviset skal man altid huske at spærre sit opbevaringsbevis nummer ved at ringe til indleveringsstedet. Pelsen kan herefter ikke udleveres, uden forvisning af legitimation (kørekort eller pas).