Om Pelsbox.dk

Om Pelsbox.dk

I år 1957 starter Abatox med pelsopbevaring, under navnet Abatox´s Pelsdepot. Pelsbox navnet stammer fra Biger Christensen, som Abatox købte i 1969. 

Indehaver Hans Videbæk og Sten Biilmann viderefører i dag stolt traditionerne videre, som blev startet tilbage i 1957, og har samtidig oprettet buntmager værksted og butik på adressen.

Pelshotellet med kapacitet til 8.000 pelse, er specielt indrettet til pelsopbevaring. Lagrene er udstyret med temperaturovervågning, som styres af aircold-ventilationsanlæg. Samtidig er luftfugtigheden under opsyn, for at forhindre udtørring af skindet. Det moderne stregkodesystem på pelsbeviserne, garanterer sikkerhed for fejludlevering.

Info om Pelsbox Danmark

I vores butik og her på siden kan De se vores udvalg af second hand pelse. Pelsbox Danmark forhandler ikke ny-pels, men gør os i re-design samt genanvendelse af pels og skind. 

Pelsbox Danmark - Deres pels' bedste ven

Efter en lang vinter har Deres pels brug for pleje, så den kan holde sig smuk og glansfuld. Hos Pelsbox Danmark har vi over 50 års erfaring med professionel pelsopbevaring, og vi ved, hvad der skal til for at holde Deres pels i topform. 

Vores pelsopbevaring er udstyret med aircold-ventilationsanlæg, der sikrer, at Deres pels opbevares under optimale forhold. Temperaturen holdes konstant mellem 16-20 grader. Det er vigtigt for pelsens holdbarhed, at den ikke udsættes for sommerens svingende temperaturer og fugtighed.

I de varme sommermåneder begynder pelsen nemlig at svede. Varmen udtørrer skindet, og pelsen kan tabe hårene. Med de optimale forhold i vores pelsopbevaring kan du være sikker på, at Deres pels er beskyttet mod disse skader.

Har De ikke mulighed for at besøge vores butik i Herlev, kan de besøge en af vores samarbejdspartnere.