×

Krybfælde 4 stk/pk

indholder 4 fælder: Fanger: Sølvfisk, edderkopper, bænkebiddere, klannere og kakerlakker. Fang dem med den pesticidfrie Insektfælde.


 

Lagerstatus: 0 stk. på lager

Ekskl. moms: 39,20 kr Inkl. moms: 49,00 kr
Har du husket?

Vi kan normalt levere inden for 1-2 hverdage.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter.

Vi tilbyder naturligvis 14 dages fuld returret, dog ikke på 
Second hand.

Sikker online betaling og gratis fragt ved køb over 4000 kr.

Beskrivelse

Detaljer

Indholder 4 fælder:

Fanger: Sølvfisk, edderkopper, bænkebiddere, klannere og kakerlakker. Fang dem med den pesticidfrie Insektfælde.

Insektfælden er en specialdesignet limfælde med lokkemiddel. Fælden er pesticidfri.

Let at anvende.

Mål. 265 x 115 x 15

122g

Hvordan anvendes fælden:

Insektafælden er en biologisk fælde med et lokkemiddel indlagt i limen på fælden. Krybfælden, som ved første indtryk, virker ganske enkel, er udviklet og designet på baggrund af mange års erfaring med fangst af insekter, deres biologi og generelle opførsel. Fælden opsættes hvor skadedyrene/insekterne færdes. Dette er ofte ved rørgennemføringer, bag eller under sofaen, i køkkenskabe, på badeværelset osv.

Erfaring har vist, at jo flere insekter der går i fælden, desto bedre tiltrækker fælden. Ofte vil man fange bænkebidere og sølvfisk, derefter edderkopper og andre små biller, som ud over lokkemidlet i limen også lokkes af de dyr, der allerede er fanget i fælden.

Derfor bør fælden kun skiftes, såfremt den ikke har en klæbeeffekt mere. Pakken indeholder 4 stk. fælder og er klar til brug, så snart beskyttelsespapiret fjernes. Fælderne kan anvendes året rundt.

Krybene i vores hjem:

Mange af de skadedyr, vi finder i vores hjem, er uskadelige ”gæster”, som kommer ind gennem åbne vinduer og døre eller, når vi f.eks. slæber brænde. Bor man i et gammelt hus med indskudsbrædder i etageadskillelsen, er der næsten altid kryb af en eller anden art. Edderkopper, sølvfisk, bænkebidere ses ofte sammen med de forskellige biller, som de lever iblandt. Disse insekter kaldes tilfældige gæster og er ofte uønsket, ikke fordi de skader på nogen måde, men bare fordi vi ikke ønsker dem. Edderkopper og specielt de store sorte jagtedderkopper kan få os til at løfte fødderne op i sofaen, når de kommer løbende over gulvet. Sølvfiskene er ikke så synlige. De ses ofte kun, når vi overrasker dem på badeværelset, når lyset tændes. Skaderne efter sølvfisk kan være en ødelagt frimærkesamling, spist tapet eller lign.

Der findes mange tusinde forskellige insekter og hvert år kommer der flere til. Nye insekter, som vi kun sjældent før hen fandt, så som kakerlakker ses nu hyppigere. Hvorfor er disse insekter dukket op? Vore spisevaner har ændret sig, vi køber flere og flere eksotiske produkter – handel over grænserne er blevet nemmere. Samtidigt er vi begyndt at rejse mere, og risikoen for at få eksotiske ”gæster” med hjem i bagagen er stor.

 

Varenummer

Varenummer

Varenummer STV983

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer

Måske vil de også være interesseret i disse produkt(er)?

Klædemøl Lokkemiddel 1 stk.

Klædemøl Lokkemiddel 1 stk.

Pris: 75,00 kr

Tilbud Ekskl. moms: 52,00 kr Inkl. moms: 65,00 kr

Pelsmøl Feromon 1 stk.

Pelsmøl Feromon 1 stk.

Ekskl. moms: 56,00 kr Inkl. moms: 70,00 kr